20Март2023

Набират номинации за наградите ЗАЕДНО

frgi zaedno

Фондация „Работилница за граждански инициативи” търси кампании и дарителски актове, които вдъхновяват и могат да бъдат модел за дарителството в България. Всеки може да номинира, независимо дали е физическо лице, НПО или компания!

Единственото условие е кампанията да е била за набиране на средства за кауза за развитие, а не хуманитарна. Категориите на наградите „Заедно”:

1.Най-добра кампания на неправителствена организация

2.Най-добра кампания

3.Най-ефективна кампания (като съотношение между набрани и изразходвани за реализиране на кампанията средства

4.Най-добро сътрудничество между бизнес и НПО

5.Частен дарител с кауза (физическо лице)

Номинирайте вашата организация, вашият дарител, компанията която ползотворно си е партнирала с вас, номинирайте организацията, която мислите, че е успешна в своите инициативи за събиране на дарения, или компанията, партнирала добре с НПО или дарителя, подкрепил финансово със свои средства важна кауза.

Номинирането е много просто: попълнете нужния ви формуляр (който можете да изтеглите от „Документи за кандидатстване” - Формуляр за категории 1, 2, 3, Формуляр за категории 4 и 5), и го изпратете на адрес: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. до 17 юни 2013 (включително). Една и съща кампания може да бъде номинирана в повече от една категория. Категорията „Най-добра кампания” е комплексна награда, която може да съдържа в себе повече от една от другите категории.